Cem Yılmaz güldürdü

Dicle Üniversitesi Kongre Kültür Merkezi’nde gençlerle buluşan ünlü komedyen Cem Yılmaz Diyarbakırlılara neşe dolu anlar yaşattı.

Haberler 02.03.2019 - 11:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiyede her renkten insan esprileriyle kahkahaya boan ünlü komedyen Cem Ylmaz, dün Dicle Üniversitesi Kongre Kültür Merkezinde Diyarbakrdaki vatandalar güldürdü. Cem Ylmazn gösterisine Diyarbakrda youn ilgi vard. Kongre Kültür Merkezi hnca hnç dolarken, birçok genç gösteriyi ayakta izlemek zorunda kald. Kongre Kültür Merkezinde ayakta, merdivenler üzerinde kendine yer bulan izleyiciler kendini ansl sayarken, bilet bulmad için gösteriyi izleyemeyen çok sayda Cem Ylmaz hayran vard.

ÜNVERSTELLERLE BRARAYA GELD

Gösterisinin büyük bölümünü örencilerin sorularn yantlamaya ayran Ylmaz, her ne kadar arad kalitede sorulara rastlamasa da örencilerin sorularn yantsz brakmad. Gösterinin ilk bölümünde lahiyat Fakültesi örencileri üzerinden esprilerini sürdüren Ylmaz, izleyicilerden büyük alk ald.

Ünlü komedyen Cem Ylmaz, gençlerin arlkta olduu izleyici kitlesinin youn ilgisiyle karlarken, gülmekten gözleri yaaran izleyicilere Diyarbakrda tatl bir an brakt.

Soru sormak için söz alan gençlerin önemli bir bölümü Cem Ylmaz ile birlikte selfi çektirmek istedi. Gençlerin isteini geri çevirmeyen ünlü komedyen, iki kii ile ile sahnede selfi çektirdi.

Ana Sayfaya Git