Çoban dert dinledi

Halk günü toplantısı düzenleyen Ergani Kaymakamı Çoban, ilçedeki daire müdürleriyle birlikte, 15 mahalle muhtarıyla sorunları dinledi. Muhtarlar dertlerini anlattı, daire müdürleri sorunun çözümüne dair görüş bildirdi.

Haberler 21.01.2017 - 08:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Göreve atand günden beri sosyal faaliyetleri ve sorun çözümüne yönelik istiare toplantlar düçenleyen Ergani Kaymakam Mesut çoban bu kez halk toplants mahiyetiyle, ilçedeki vatandalarn istek, ikayet ve sorunlarn dinlemek için toplant düzenledi.

15 MAHALLE MUHTARI

Kaymakamlk toplant salonunda gerçekletirilen ve bundan sonra belirli aralklarla yaplmas planlanan muhtarlar toplantsna çobann yan sra, resmi kurum müdürleri ve 15 Mahalle muhtar katld. Yaplan toplantda daire amirleri, Mahalle muhtarlarnn sorun talep ve önerilerini dinledi.

DERTLER DNLED

Kaymakam çoban, toplantnn ardndan muhtar ve daire amirleriyle birlikte Aziziye Mahallesinde kraathanade vatandalarla bir araya geldi. Vatandalar ile sohbet eden çoban, onlarn sorun, talep ve önerilerini dinledi.

VATANDALARIN STE

Toplant sonras bir açklama yapan Kaymakam çoban, vatandalarla buluma toplantlar gerçekletirdiklerini belirterek, Toplantmz oldukça verimli geçti. Bundan sonra düzenli olarak bu toplantlarmz yaparak, vatandalarmz dinleyeceiz. diye konutu.

Ana Sayfaya Git