Çoban dert dinledi

Halk günü toplantısı düzenleyen Ergani Kaymakamı Çoban, ilçedeki daire müdürleriyle birlikte, 15 mahalle muhtarıyla sorunları dinledi. Muhtarlar dertlerini anlattı, daire müdürleri sorunun çözümüne dair görüş bildirdi.

Çoban dert dinledi

Göreve atandığı günden beri sosyal faaliyetleri ve sorun çözümüne yönelik istişare toplantıları düçenleyen Ergani Kaymakamı Mesut Çoban bu kez "halk toplantısı" mahiyetiyle, ilçedeki vatandaşların istek, şikayet ve sorunlarını dinlemek için toplantı düzenledi.

15 MAHALLE MUHTARI

Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen ve bundan sonra belirli aralıklarla yapılması planlanan muhtarlar toplantısına Çoban'ın yanı sıra, resmi kurum müdürleri ve 15 Mahalle muhtarı katıldı. Yapılan toplantıda daire amirleri, Mahalle muhtarlarının sorun talep ve önerilerini dinledi.

DERTLERİ DİNLEDİ

Kaymakam Çoban, toplantının ardından muhtar ve daire amirleriyle birlikte Aziziye Mahallesi'nde kıraathanade vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlar ile sohbet eden Çoban, onların sorun, talep ve önerilerini dinledi.

VATANDAŞLARIN İSTEĞİ

Toplantı sonrası bir açıklama yapan Kaymakam Çoban, vatandaşlarla buluşma toplantıları gerçekleştirdiklerini belirterek, "Toplantımız oldukça verimli geçti. Bundan sonra düzenli olarak bu toplantılarımızı yaparak, vatandaşlarımızı dinleyeceğiz." diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz