Çocuk gülerse dünya güler

Diyarbakır’ın Bağlar Belediyesi, Karacadağ bölgesinde bulunan kırsal Buyuransu Mahallesi’nde ihtiyaç sahibi çocuklara giysi desteği sağladı.

Haberler 24.09.2021 - 00:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, ei Dürdane Beyolu ve Ak Parti Balar lçe Bakan Ahmet Maruf Demir ile birlikte Karacada bölgesinde bulunan Buyuransu Mahallesinde çocuklarla bir araya gelerek giyim ihtiyaçlarnn karlanmas konusunda çeitli desteklerde bulunarak ilkokul ve ortaokulda örenim gören 53 kiinin yüzünü güldürdü. Mahalle Muhtar çelebi çadrc, Buyuransu Veysi Bayhan lkokulu ve mam Hatip Ortaokulu müdürü rfan Aydn ile vatandalar tarafndan karlanan Bakan Beyolu, önce mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerine ilikin ksa bir deerlendirme toplants gerçekletirdi.

çOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Belediyenin uzun yllar beklenen hizmetleri son süreçte yerine getirdiini dile getiren Muhtar çelebi çadrc ve vatandalar, Beyoluna teekkür etti. Daha sonra Bakan Beyolu, ei Dürdane Beyolu ve AK Parti Balar lçe Bakan Demirin katlmyla örencilere giyim paketleri takdim edildi. Bakan Beyolu, çocuklara kendi imkanlaryla ayrca futbol topu ve oyuncak hediye ederek yüzlerini güldürdü.

çOCUKLARA DEER VERMEK GELECE NA ETMEKTR

Beraberindekilerle birlikte vatandalarn yemek davetine katlan Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, gösterilen ilgiden dolay mahalle sakinlerine teekkür ederek Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann selamn ilettii vatandalara ilk günkü heyecan ve coku ile hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. çocuklara deer vermenin Türkiyenin aydnlk yarnlar için topraa filiz dikmek anlamna geldiini belirten Beyolu, Belediyeler siyaset yeri deildir. Hizmet ederken insanmzn ihtiyaçlarn ve mutluluunu esas alyoruz. Okuyun, mutlaka okuyun çocuklar. Türkiyemizin, milletimizin sizlere ihtiyac var. Biz her konuda yannzda olacaz. Bugün topraa ekmi olduumuz bu filizler inanyorum ki gelecekte milletimize hizmet edeceklerdir diye konutu.

Ana Sayfaya Git