Çocuklar için sokaklara düştüler

Muş Emniyet Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) öğrencileri, sokakta çalışan veya dilendirilen çocuklar için kapı kapı gezerek vatandaşları bilgilendirdi.

Haberler 26.10.2017 - 10:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sokakta çalan veya dilendirilen çocuklar için kollar svayan Emniyet Müdürlüü, Aile ve Sosyal Politikalar l Müdürlüü ile MÜ örencileri, hükümet kona önünde bilgilendirme çalmas yaptlar. Yoldan geçen vatandalara broür datan görevliler, özellikle sokakta çalan çocuklarda alveri yaplmamasn ve dilenen çocuklara da para verilmemesini istediler. Daha sonra esnaf ziyaretine balayan ekipler, i yerlerinin camlarna da çalmayla ilgili afiler yaptrd.

SOKAKLARA DÜTÜLER

Uygulamann çok yerinde olduunu söyleyen hlas Maazas Mu Müdürü Burhan Saylgan, çalmay sonuna kadar desteklediklerini söyledi. çocuklar için herkesin tan altna elini koymas gerektiinin altn çizen Burhan Saylgan, Bizler sokakta çalan çocuklardan alveri yaptkça veya dilenen çocuklara para verdikçe, onlarn sokaklarda kalmasna yol açarz. Oysa ki, onlardan alveri yapmazsak, onlara para vermezsek, kendileri sokaklardan çekilmek zorunda kalrlar. Hepimizin, bu çocuklarn sokaklardan kurtulmas için bu tür çalmalara destek vermesi gerekiyor diye konutu.

Ana Sayfaya Git