Çocukları mutlu eden hizmet

Görevlendirme yapılan Diyarbakır'ın Bismil Belediyesi 3 ay içerisinde farklı mahallelerde 5 çocuk parkını hizmete açtı

Haberler 21.05.2017 - 11:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tahir KARAKEç

DYARBAKIR-Bismil Belediyesi, 3 ay içerisinde 5 çocuk parkn hizmete açarak, çocuklarn yüzünü güldürdü.

Bismil Belediyesince Yukar Darl Mahallesinde düzenlenen törende, 15 Temmuz gecesi ehit olan Ömer Halisdemirin isminin verildii çocuk parknn açl yapld.

Törene, Bismil Belediyesi Bakan Vekili Kaymakam Turgay Gülenç, lçe Milli Eitim Müdürü Aydn Ak, Gda, Tarm ve Hayvanclk lçe Müdürü Remzi çekiç, Cumhuriyet Basavcs Fatih Kocaman, lçe Emniyet Müdürü Vekili Cumhur Bakdemir ve vatandalar katld.

Parkn açln yapan Gülenç, burada çocuklarla sohbet etti.

MUTLU EDEN HZMET

Devlet para gönderdi, biz de yaptk. Sizlerin buraya gelip rahat rahat oynamanz için. Bu parkta siz oynayacaksnz, parka sahip çkn. diyen Gülenç, çocuklara top datt.

çocuklar da yeni açlan park için Gülençe teekkür ederek, çok memnunuz. Bismilde sadece bir park vard. Oraya da 3-4 mahalle yürüdükten sonra varyorduk. imdi ise çok mutluyuz. ifadelerini kullandlar.

Gda, Tarm ve Hayvanclk lçe Müdürü ve Bismil Belediyesi encümen üyesi Remzi çekiç, Gülençin talimatyla 3 bin 900 metrekare alanda park yaptklarn, bu yöndeki çalmalarnn süreceini söyledi.

Son 3 ayda ilçede 5 park hizmete açtklarn dile getiren çekiç, Yeil alanlar halkn hizmetine sunduk. nallah önümüzdeki günlerde baka parklar da hizmete açacaz. dedi.

Ana Sayfaya Git