Çocukları mutlu eden hizmet

Görevlendirme yapılan Diyarbakır'ın Bismil Belediyesi 3 ay içerisinde farklı mahallelerde 5 çocuk parkını hizmete açtı

Çocukları mutlu eden hizmet

Tahir KARAKEÇİ

DİYARBAKIR-Bismil Belediyesi, 3 ay içerisinde 5 çocuk parkını hizmete açarak, çocukların yüzünü güldürdü.

Bismil Belediyesince Yukarı Darlı Mahallesi'nde düzenlenen törende, 15 Temmuz gecesi şehit olan Ömer Halisdemir'in isminin verildiği çocuk parkının açılışı yapıldı.

Törene, Bismil Belediyesi Başkan Vekili Kaymakam Turgay Gülenç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Remzi Çekiç, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Kocaman, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Cumhur Bakdemir ve vatandaşlar katıldı.

Parkın açılışını yapan Gülenç, burada çocuklarla sohbet etti.

MUTLU EDEN HİZMET

"Devlet para gönderdi, biz de yaptık. Sizlerin buraya gelip rahat rahat oynamanız için. Bu parkta siz oynayacaksınız, parka sahip çıkın." diyen Gülenç, çocuklara top dağıttı.

Çocuklar da yeni açılan park için Gülenç'e teşekkür ederek, "Çok memnunuz. Bismil'de sadece bir park vardı. Oraya da 3-4 mahalle yürüdükten sonra varıyorduk. Şimdi ise çok mutluyuz." ifadelerini kullandılar.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü ve Bismil Belediyesi encümen üyesi Remzi Çekiç, Gülenç'in talimatıyla 3 bin 900 metrekare alanda park yaptıklarını, bu yöndeki çalışmalarının süreceğini söyledi.

Son 3 ayda ilçede 5 parkı hizmete açtıklarını dile getiren Çekiç, "Yeşil alanları halkın hizmetine sunduk. İnşallah önümüzdeki günlerde başka parkları da hizmete açacağız." dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz