Çocukluk hayalini yaşlılığında gerçekleştiriyor

Siirt'te 71 yaşındaki Gülseren Şahin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi'nde açılan kursta, resim yapmayı öğrenerek çocukluk hayalini gerçekleştiriyor.

Haberler 13.03.2017 - 09:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kznn tayininin Siirtte çkmas üzerine kentte gelen 71 yandaki ahin, Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürlüüne bal Gençlik Merkezinde açlan resim kursuna balad. Kursta, 7 yandaki Yavuz Kemal Doludur ve gençlerle birlikte resim yapmay örenen ahin, çocukluk hayalini gerçekletirmenin mutluluunu yayor.

ahin, Samsunun Bafra ilçesinden olduunu, geçen yl kznn tayini üzerine Siirte geldiini belirterek, kz iteyken bo zamanlarn deerlendirmek için kurs arayna girdiini söyledi.

çocukluundan bu yana resim yapmay istediini ancak bir türlü bu hayalini gerçekletiremediini kaydeden ahin, kursa balad için çok mutlu olduunu belirtti.

Yallnda gerçekletiriyor

Küçüklüümden beri resim yapmay çok istiyordum ama 70 yamdan sonra ksmet oldu. diyen ahin, resim yapmay çok sevdiini dile getirdi.

Kurstaki gençlerle ve 7 yandaki çocukla resim yapmann çok güzel bir duygu olduunu anlatan ahin, sözlerini öyle sürdürdü:

Gençlerle resim yapmak çok güzel. 7 yandaki Yavuz Kemal de çok yetenekli bir çocuk, annesiyle beraber geliyor ve beraber resim yapyoruz. Kurstaki herkese resim yapma konusunda yardmc olmaya çalyorum. Bu yatan sonra resim örenince kendimi 18 yanda hissettim. çok güzel bir ey, herkes resim yapsn. Örenmenin ya yoktur, ne yapabiliyorsanz yapn. Gençlik Merkezine de bize bu imkan salad için teekkür ediyorum.

Gençlik Merkezinde kursiyer Musa Yüksel ise resim kursu açldnda eitmen olarak katldn kaydederek, Kursumuzun ilginç ve güzel bir yan var. Resim kursumuzda 7 yandaki bir çocuk da 71 yandaki bir kadn da var. Bu da kursumuzun ilgi çekmesine neden oluyor. Vatandalar gelip kursumuzu gördüklerinde kendileri de buraya kaydolmak istiyorlar. diye konutu.

Ana Sayfaya Git