Çüngüş sosyal tesisine kavuştu

Çüngüş İlçe Belediye Başkanı Zübeyir Arslanca, ilçe halkına verdiği sözlerin yüzde 95’ini gerçekleştirdiğini belirterek, mağara başı sosyal tesis ve park alanı ile ilgili çalışmalarının bittiğini ifade etti.

Haberler 20.04.2018 - 09:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çüngü lçe Belediye Bakan Zübeyir Arslanca bir ilki daha gerçekletirerek ilçeyi sosyal tesise kavuturdu. Göreve geldiinde ilçenin ilçe statüsünden çktn ve belediyecilik anlamnda bir çalmann olmadn aktaran Bakan Arslanca, Bir ilçede sosyal tesis yoksa o ilçede belediyecilik yok demektir. AK Partinin farknn ortaya konulmas gerekiyordu. lçe 30-40 ylda tamamen tahrip olmu, hiçbir hizmet yaplmam. Hizmetten ziyade mevcut olan eyler konulmam. Vatandan çöpü bile toplanmyordu dedi.

SOSYAL TESS

Göreve geldii gibi önce küçük bir park yaptrdn anlatan Bakan Arslanca, unlar kaydetti:

çocuklar 3-5 salncak görse de ben bireysel olarak bu durumdan honut deildim. Maaraba dediimiz yerle ilgili olarak çalmalara baladm. AK Parti Diyarbakr milletvekillerimizin de istiareleriyle çevre ve ehircilik Bakanlmz bize 2 milyon TL hibe para çkard. Tesisimizin ihale aamas 120 gündü. Allah nasip etti parkmz bitirdik ve ilçe halkmzn hizmetine sunduk. Zülküf Özer çüngü Belediye parknn içerisinde yürüyü parkurlar, spor ve çocuk oyun alan ile yüzme havuzu gibi alanlar olan bir sosyal tesise kavutu. Vaatlerimizi yerine getirirken Zübeyir Arslanca olarak deil, ilçe bakanmz Zülfi Hüseyin Uzun ve tekilatyla istiareli bir ekilde çaltk. Onlarn büyük katks oldu. Emei geçen herkese teekkür ederim. Vatandalarmza vermi olduumuz sözlerin yüzde 95ini yerine getirdik.

Ana Sayfaya Git