Dağdan düştüler

HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nde dün sabah 1 binbaşı 3 uzman çavuş, İkiyaka Dağları'nın sarp ve karla kaplı bölgesinde arazi taramasında uçuruma yuvarlandı. Binbaşı Kürşat Selim Şenol ile bir uzman çavuş şehit oldu, 2 uzman çavuş yaralandı.

Haberler 16.04.2017 - 09:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yüksekova lçe merkezine yaklak 40 kilometre uzaklkta bulunan Dalca bölgesindeki kiyaka Dalarnn 3 bin 750 rakmnda sarp ve yer yer karl bölgesinde, güvenlik güçleri dün sabah arama tarama faaliyetine çkt.

DADAN DÜTÜLER

Güvenlik güçleri operasyonu sürdürürken, yaya olarak ilerleyen bir grup asker uçuruma yuvarland. lk bilgilere göre kazada, uçuruma yuvarlanan Binba Kürat Selim enol ile kimlii henüz örenilemeyen 1 uzman çavu ehit oldu, 2 uzman çavu yaraland. Yaral uzman çavular Yüksekova Devlet Hastanesinde tedavi altna alnd.

BNBAININ EVNDE YAS

Binba Kürat Selim enolun evinde yas var. ehit Binbann ailesinin yaad Isparta Eirdir Da Komando Okulu lojmanlarndaki eve dev Türk Bayra asld. Evli ve iki çocuk babas olan ehit Binbann ailesi, sabah ac haberi aldktan sonra Uaka doru yola çkt. ehit binbann yarn ikindi namaznn ardndan Uakta topraa verilecei bildirildi. ehit Binba Kürat Selim enolun Isparta Eirdir Da Komando Okulunda görevliyken bir süre önce Hakkariye tayininin çkt ve ailesini Eirdirde brakt örenildi.

Ana Sayfaya Git