Deniz Akkaya da evleniyor

Bir zamanlar magazin gündeminden düşmeyen ve güzelliğiyle tüm kadınları kıskandıran eski manken ve oyuncu Deniz Akkaya evleniyor mu? 1997 yılında en iyi manken seçilen Deniz Akkaya bazı dizilerde de rol almış ve beyazperdede bile oynamıştı. Şimdi ise güzel oyuncu evleniyor.

Haberler 29.03.2015 - 19:13 Son Güncelleme : 29.03.2015 - 19:13

EMRE ATEŞ

>Eskiden en iyi mankendi, hatta bazı zamanlarda dizilerde de rol aldı, yetinmedi beyazperdede de bazı filmlerde rol aldı.

>HaberTürkün haberinde son zamanlarda ayrılık ve kavgalarla ilgili birçok haber verildiği belirtilerek evlilik haberi verileceği ifade edildi. Habere göre ise Deniz Akkaya uzun bir aradan sonra tekrar bir araya geldiği Murat Varolla evlenecek. Deniz AkkayaNın Ayşe adında bir de kızı var. Kızının da Murat Varolu çok sevdiğini anlatan Deniz Akkaya Evet demeye karar vermiş.

Arial,sans-serif mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;mso-ansi-language: TR;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA>Akkaya şöyle devam etti; Tabii ki babasına âşık zaten, ancak Murat da onun ağabeyi ve Muratı çok seviyor ifadelerini kullandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır