Deniz Akkaya da evleniyor

Bir zamanlar magazin gündeminden düşmeyen ve güzelliğiyle tüm kadınları kıskandıran eski manken ve oyuncu Deniz Akkaya evleniyor mu? 1997 yılında en iyi manken seçilen Deniz Akkaya bazı dizilerde de rol almış ve beyazperdede bile oynamıştı. Şimdi ise güzel oyuncu evleniyor.

Deniz Akkaya da evleniyor

 EMRE ATEŞ

>Eskiden en iyi mankendi, hatta bazı zamanlarda dizilerde de rol aldı, yetinmedi beyazperdede de bazı filmlerde rol aldı.

>HaberTürk’ün haberinde son zamanlarda ayrılık ve kavgalarla ilgili birçok haber verildiği belirtilerek evlilik haberi verileceği ifade edildi. Habere göre ise Deniz Akkaya uzun bir aradan sonra tekrar bir araya geldiği Murat Varol’la evlenecek. Deniz Akkaya’Nın Ayşe adında bir de kızı var. Kızının da Murat Varol’u çok sevdiğini anlatan Deniz Akkaya “Evet” demeye karar vermiş.

"Arial","sans-serif"; mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;mso-ansi-language: TR;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">Akkaya şöyle devam etti; “Tabii ki babasına âşık zaten, ancak Murat da onun ağabeyi ve Murat’ı çok seviyor” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler