Dicle elektrik engelli çalışanlarını unutmadı

Dicle Elektrik, Dünya Engelliler Günü’nde şirkette çalışan engelli personelini yine unutmadı.

Haberler 06.12.2016 - 09:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dicle Elektrik Datm tarafndan her yl düzenli olarak kutlanan Dünya Engelliler Günü nedeniyle ilk kutlama Diyarbakrda gerçekletirdi. Bu nedenle düzenlenen törene Genel Müdür Murat Karagüzel, l Müdürü Uur Yaka ve baz yöneticiler ile Diyarbakr l Müdürlüü bünyesinde görev yapan 17 engelli çalan katld.

ENGELLER KUSUR OLARAK GÖRMEYN

Törende çalanlarn Engelliler Gününü kutlayan Genel Müdür Karagüzel, Hiçbiriniz bir eksikliinizi, bir engelinizi kusur olarak görmemelisiniz. Sizin dnzdaki insanlarn da bunu kusur olarak görmemesi gerekir. Önemli olan eksikliklerimizle, noksanlklarmzla bu toplum içerisinde rahat bir ekilde yaayabilmemizdir. Bizlere de düen bu ortam salamak, bu ortam en iyi hale iler hale getirmektir. dedi.

Dicle Elektrik Datm Genel Müdürü Murat Karagüzel, irkette çalan engellilerin herhangi bir sknt yaamamasnn yannda, idari ve sosyal haklarndan yoksun kalmamalar için gayret gösterdiklerini de sözlerine ekledi.

GAYRETLERNDEN DOLAYI TEEKKÜR

DEDA l Müdürü Yaka ise engelli çalanlarn gününü kutlad ve Esas engel, insann gönlünde ve kafasnda oluyor. Biz mesai arkadalarmzn i hayatlarnda sergiledikleri performanslarndan gayet memnunuz. Özverili ve disiplinli çalmalarndan dolay kendilerine ve ailelerine bir ömür boyu mutluluk diliyoruz günlerini kutluyoruz. Gayretlerinden dolay hepsine teekkür ediyoruz. dedi. Tören, engelli çalanlar için hazrlanan hediye alveri çeklerinin datlmas ve toplu hatra fotoraf çekilmesi ile sona erdi.

Ana Sayfaya Git