Görüş Bildir

Dicle elektrik engelli çalışanlarını unutmadı

Dicle Elektrik, Dünya Engelliler Günü’nde şirkette çalışan engelli personelini yine unutmadı.

Dicle elektrik engelli çalışanlarını unutmadı

Dicle Elektrik Dağıtım tarafından her yıl düzenli olarak kutlanan Dünya Engelliler Günü nedeniyle ilk kutlama Diyarbakır’da gerçekleştirdi. Bu nedenle düzenlenen törene Genel Müdür Murat Karagüzel, İl Müdürü Uğur Yaka ve bazı yöneticiler ile Diyarbakır İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 17 engelli çalışan katıldı.

ENGELLERİ KUSUR OLARAK GÖRMEYİN

Törende çalışanların Engelliler Günü’nü kutlayan Genel Müdür Karagüzel, ‘’Hiçbiriniz bir eksikliğinizi, bir engelinizi kusur olarak görmemelisiniz. Sizin dışınızdaki insanların da bunu kusur olarak görmemesi gerekir. Önemli olan eksikliklerimizle, noksanlıklarımızla bu toplum içerisinde rahat bir şekilde yaşayabilmemizdir. Bizlere de düşen bu ortamı sağlamak, bu ortamı en iyi hale işler hale getirmektir.’’ dedi.

Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Murat Karagüzel, şirkette çalışan engellilerin herhangi bir sıkıntı yaşamamasının yanında, idari ve sosyal haklarından yoksun kalmamaları için gayret gösterdiklerini de sözlerine ekledi.

GAYRETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR

DEDAŞ İl Müdürü Yaka ise engelli çalışanların gününü kutladı ve ‘’Esas engel, insanın gönlünde ve kafasında oluyor. Biz mesai arkadaşlarımızın iş hayatlarında sergiledikleri performanslarından gayet memnunuz. Özverili ve disiplinli çalışmalarından dolayı kendilerine ve ailelerine bir ömür boyu mutluluk diliyoruz günlerini kutluyoruz. Gayretlerinden dolayı hepsine teşekkür ediyoruz.’’ dedi. Tören, engelli çalışanlar için hazırlanan hediye alışveriş çeklerinin dağıtılması ve toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi