"Dijital Benim İşim" projesinde yarışma heyecanı sona erdi

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü ve Türkiye Vodafone Vakfı iş birliğiyle hayata geçirilen “Dijital Benim İşim” projesinde yarışma heyecanı sona erdi.

Haberler 24.11.2021 - 00:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vodafonedan yaplan açklamaya göre, 18 ya üstü kadnlarn dijital becerilerinin artrlmasnn amaçland projede Dijital Pazarlama eitimini tamamlayan kadnlar arasnda düzenlenen Sosyal Medya Kampanya Yarmasnda sonuçlar açkland. Toplam 82 bavurunun alnd yarmada Kastamonu Merkez Halk Eitimi Merkezinden Nurcihan Baltac birinci, stanbul Kathane Halk Eitimi Merkezinden Safiye Nazlhan Bayraktar ikinci, stanbul Feneryolu Halk Eitimi Merkezinden Sinem Semerciolu üçüncü oldu. stanbul Kadköy Halk Eitimi Merkezinden Pnar Takran ve Gaziantep ehitkamil Halk Eitimi Merkezinden Serpil Karaku ise Jüri Özel Ödülü almaya hak kazand.

5 BN AKIN KADINA DJTAL ALANDA ETM VERLD

Açklamada görülerine yer verilen Hayat Boyu Örenme Genel Müdürü Sabahattin Dülger, yetenekleri, yalar, örenim düzeyleri çok çeitli olan ve kendini gelitirmek isteyen tüm bireylere eitim destei salamaya devam ettiklerini kaydetti.

Yarmann, dezavantajl kadnlarn dijital alanda güçlendirilmesini hedefleyen bir proje olduunu vurgulayan Dülger, Proje ile 13 ilde Dijital Okuryazarlk ve Dijital Pazarlama eitimlerimiz devam ediyor ve projenin etki alann kadnlarn youn ilgisi ile gün geçtikçe büyütüyoruz. 2020 Aralk aynda balayan eitimlerimizle bugüne kadar 5 bini akn kadna dijital alanda eitim vermenin sevincini yayoruz. Proje kapsamnda kadnlara sadece eitim vermiyor, Sosyal Medya Kampanya Yarmas ile bu eitimleri hayata geçirmeleri için olanak salyoruz. Eitimlerin uygulamaya dönütüü bu projeye katlan tüm kursiyerlerimiz ile ödül alan yarmaclarmz tebrik eder, hayat boyu örenen bir Türkiye için çalmalarmzn devam edeceini belirtmek isteriz. ifadelerini kulland.

Türkiye Vodafone Vakf Bakan Hasan Süel de Türkiye Vodafone Vakf olarak, yaptklar her iin bir amaca hizmet etmesi gerektiine inandklarn belirtti.

Dijital Benim im projesiyle, kadnlarn dijital yetkinliklerini gelitirerek onlar ekonomik hayata dahil etmeyi hedeflediklerini aktaran Süel, u deerlendirmelerde bulundu:

Projemizden yararlanan kadnlar, dijital dünyaya adaptasyon ve istihdama katlm konularnda aldklar eitimler sayesinde önemli bir avantaja sahip oluyor. Proje kapsamnda verdiimiz 40 saatlik Dijital Pazarlama eitimini tamamlayan kadn kursiyerler arasnda Sosyal Medya Kampanya Yarmas düzenledik. Yarmamza toplam 82 bavuru oldu. Ön eleme sonucu 21 kii yarmaya hak kazand. Bu yarmaclarmz seçtikleri bir küçük iletmenin sosyal medya hesaplarn 1 ay boyunca yönetti. Yarmaclarmzn bu çalmalar jüri oturumunda deerlendirildi ve kazananlar belli oldu. Bu yarmaclarmz tebrik ediyor, baarlarnn devamn diliyoruz. Türkiye Vodafone Vakf olarak, kadnlarn hayatn dijital teknolojilerin sunduu imknlarla kolaylatrmaya devam edeceiz.

13 LDE YAKLAIK 12 BN KADINA ULAILACAK

Dijital Benim im projesi kapsamnda, kadn kursiyerlere 24 saatlik Dijital Okuryazarlk ve 40 saatlik Dijital Pazarlama eitimleri sunuluyor.

stanbul, Ankara, zmir, Bursa, Antalya, Samsun, Mardin, Afyonkarahisar, Elaz, Sivas, Ar, Kastamonu ve Gaziantepte düzenlenen eitimler, bu illerdeki halk eitimi merkezlerinde görevli 140 eitici tarafndan veriliyor.

Proje kapsamnda eitimlerin bir ksm snf içinde yüz yüze verilen eitimler, bir ksm da Hayat Boyu Örenme Genel Müdürlüü Uzaktan Eitim Platformu üzerinden izlenen videolar eklinde gerçekleiyor. Projeyle 13 ilde yaklak 12 bin kadna ulalmas hedefleniyor.

Ana Sayfaya Git