Diyarbakır'da "Halepçe Katliamı" paneli düzenlenecek

Diyarbakır'da, Halepçe Katliamı'nın 31'inci yıldönümü münasebetiyle panel düzenlenecek.

Haberler 14.03.2019 - 10:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Emperyalist Batnn son asrda kendi uaklarnn eliyle mazlum Kürt halkna kar iledii ve üzerinden 31 yl geçen Halepçe Katliamnn acs ve elemi ilk günkü gibi duruyor. Mustazaflar Cemiyeti Diyarbakr ubesi tarafndan, Halepçe Katliamnn 31inci yldönümü münasebetiyle bir panel düzenlenecek.

PANEL DÜZENLENECEK

Mazlum ve mustazaflar üzerinde oynanan oyunlar devam ederken tarihten ders çkarlmas açsndan Kürd ve slam tarihinde ibret alnmas gereken ac olaylarn hafzalarda canl tutulabilmesi için etkinlikler düzenleniyor. Bu tür ac olaylardan ders çkarma ve emperyalist güçler tarafndan gerçekletirilen katliamlarda ehid edilenleri yd etme amacyla Halepçe Katliamnn 31inci yldönümünde Halepçe Katliam paneli düzenlenecek.

Mustazaflar Cemiyeti Diyarbakr ubesi tarafndan yaplan açklamada, panelin Kayapnar ilçesi Tesisler Kava Cigerxwn Kültür Merkezinde sadece erkeklere yönelik gerçekletirilecei belirtildi.

16 Mart Cumartesi günü saat 20.00de balayacak olan programda; konumalarn yaplaca, ilahi ve ezgilerin seslendirilecei ifade edildi.

Ana Sayfaya Git