Diyarbakır'a Yoga Turnuvası!

Uluslararası Yoga Federasyonu (UYF) Başkanı Akif Manaf, Diyarbakır'da yoga turnuvası düzenlemeyi planladıklarını bildirdi.

Haberler 26.05.2017 - 09:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Manaf, yapt yazl açklamada, federasyon olarak, yogann bir spor dal olarak topluma tantlmas ve aktarlmas yönünde çabalarnn aralksz sürdüünü belirtti.

Evrensel bir spor olan yogann tüm sporlarn temeli olduunu kaydeden Manaf, bu kapsamda çok sayda yoga turnuvas ve ampiyonalar düzenlendiini aktard.

27 Mays Cumartesi günü stanbulda gerçekletirilecek 2. Uluslararas Yoga Koreografi Turnavasnda, yogann bir sporcu disiplini dahilinde uygulanmas, özverili çalma ve paylam ile ortaya çkan görsel ziyafet sunulacan bildiren Manaf, federasyonun katklaryla düzenlenecek turnuvada yogann her yan sporu olarak tantlmasnn, sevdirilmesinin ve yaygnlatrlmasnn amaçlandn belirtti.

Diyarbakrda yoga turnuvas planlyoruz

Turnuvaya Türkiyenin tüm illerden ve yurt dndan geni çapl katlm olacan aktaran Manaf, unlar kaydetti:

Yoga yarmas ülkemiz için her ne kadar yeni de olsa uluslararas düzeyde bu alanda pek çok yarma düzenlenmektedir. Yarmalar, sporu ve sporcular disiplin ve düzenli uygulama konusunda motive eden ve güçlendiren etkinliklerdir. Federasyon ile yaplan etkinliklerle de yoga gerçek deerine kavuacak. Yoga antrenörleri ile Güneydou Anadolu Bölgesinin güzel kenti Diyarbakra gelerek, Diyarbakrllara yogay tantmak ve birlikte çalmalar yapmak istiyoruz. Diyarbakrda yoga turnuvas planlyoruz. Federasyonun varlk nedeni, amac ve tüm faaliyetleri, insan sal ve geliimi için en kadim yöntem olan yogaya herkesin hayatnda yer vermesini salamaktr.

Manaf, 2. Uluslararas Yoga Koreografi Turnuvasna yogay seven herkesi davet etti.

Ana Sayfaya Git