Diyarbakır'da polis vatandaşın yeni yılını kutladı

Diyarbakır Emniyet Müdürü Aslan, yol kontrolünde sürücü ve yolcular ile görevli polislerin yeni yılını kutladı. Kontrol noktasına gelen üç kadın, görevli polislere yılbaşı sürprizi olarak yaş pasta ikramında bulundu.

Haberler 02.01.2017 - 09:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda kontrol noktalarnda görevli polisler vatandalarn yeni yln kutlad.

Diyarbakr Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, yol kontrolünde sürücü ve yolcular ile görevli polislerin yeni yln kutlad.

Aslan, müdür yardmclar ve ilçe emniyet müdürleri ile geldii Sur ilçesindeki kontrol noktasnda görev yapan meslektalarnn yeni yln kutlayarak, sohbet etti.

EMNYET MÜDÜRÜ ASLAN

Sürücü ve yolcularn yeni yln tebrik eden Aslan, vatandalarn can ve mal güvenliini salamak amacyla önlem aldklarn anlatt.

Sürücülerle sohbet eden, çocuklara da oyuncak hediye eden Aslan, yapt açklamada, halkn bu geceyi daha rahat geçirebilmesi için 4 bin polisin görev yaptn söyledi.

Diyarbakr halknn yeni yln kutlayan Aslan, öyle konutu:

Huzur ve güvenin salanmas için geldiimiz günden beri youn bir çalma temposu içerisine girdik. 2017 ylnda Diyarbakrmzn huzuru için arkadalarmzla daha çok çalma gayreti içinde olacaz. Amacmz Diyarbakrn halknn bizden de talepleri olan güvenliin daha üst seviyelere çkarlmasdr. 2017 yl bizim ve Diyarbakr halk için daha huzurlu olacana ben ve arkadalarm bunun inanc içerisindeyiz. Diyarbakr halkyla bunu baaracaz.

PASTA KRAMI YAPILDI

Kontrol noktasna gelen 3 kadn, görevli polislere ylba sürprizi olarak ya pasta ikramnda bulundu.

Pasta ikramnda bulunan kadnlardan Figen Kzl, polislerin zor bir görevi icra ettiini belirterek, unlar ifade etti:

Son dönemde yaanan olaylar hepimizi yeterince üzüyor. Polislerimiz bugünlerde huzurumuzu salayan taraf olduu ve u an herkes scak evinde onlar burada görevde olduklar için küçük bir sürpriz yapmak istedik. Hayrl güzel bir sene olsun onlar için kazasz, belasz, huzurlu bir yl olmasn diliyorum tüm ülkeye ve polislerimize.

Ana Sayfaya Git