DÜ'den hasta yakınlarına konaklama imkanı

Çevre illerden gelen çok sayıda vatandaşa da hizmet veren Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri, konaklama sorununu gidermek amacıyla 96 kişilik misafirhanede hasta yakınlarını ağırlıyor.

Haberler 28.02.2019 - 11:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çevre illerden gelen çok sayda vatandaa da hizmet veren Diyarbakr Dicle Üniversitesi (DÜ) Tp Fakültesi Hastaneleri, hasta yaknlarnn konaklama ihtiyacn 96 kiilik misafirhaneyle gideriyor.

DÜ Tp Fakültesi Hastaneleri il dndan gelen çok sayda hastaya hizmet verirken konaklama sorununu çözmek için de 96 kiilik misafirhaneyi hasta yaknlarna tahsis etti.

HASTA YAKINLARINA KONAKLAMA

Ayrca, hasta yaknlar Diyarbakr Büyükehir Belediyesine ait 400 kiilik misafirhaneye de yönlendiriliyor. Misafirhanelerde kalan hasta yaknlarna sabah ve akam ücretsiz servis hizmeti veriliyor.

DÜ Tp Fakültesi Hastaneleri dari ve Mali Hizmetler Müdürü Sddk Teksin, hasta ve hasta yaknlarnn rahatl için her türlü hizmeti vermeye çaltklarn söyledi.

Teksin, DÜye bavuran hasta yaknlarnn konaklama sorunu yaamadna iaret ederek, Bizim konaklama ile ilgili hiçbir problemimiz yok. Büyükehir Belediyemizin konukevi var. Hasta yaknlarna servis hizmeti sunuyoruz. Konukevine gitmek istemeyenler için 96 kiilik misafirhanemiz mevcut. dedi.

96 KLK MSAFRHANEMZ VAR

Hasta yaknlarnn, hastanenin belli yerlerinde deil misafirhanelerde kalmalarn istediklerini aktaran Teksin, Buralarda soukta kalmalarn biz de istemiyoruz. Günde bir iki defa bunlarn bilgilendirmesini yapp anons ediyoruz. DÜ olarak hasta ve hasta yaknlarnn memnuniyetine önem veriyoruz. Bu konuda çalmalarmz devam ediyor. ifadelerini kulland.

Siirtin Kurtalan ilçesinden bir yaknn tedavisi için geldiklerini anlatan vatandalardan Zübeyir Ergin de aldklar hizmetten memnun olduklarn söyledi.

Ergin, Konaklama için misafirhaneye gönderiyorlar. Tertemiz güzel bir yer. Hastanenin tahsis ettii servis ile gidip geliyoruz. diye konutu. Misafirhanenin bir otel kadar temiz olduunu dile getiren Ergin, personele de verdikleri hizmetten dolay teekkür etti.

Ana Sayfaya Git