E-devlet giriş sayfası açılmıyor! İşte BTK'dan edevlet açıklaması

E Devlet neden girmiyorum sorusu sosyal medya ve google arma motorundan neredeyse en çok sorulan sorulardan oldu. Geçtiğimiz gün e-devlet girişi yapılamadı. Edevlet'e erişim sıkıntısı hakkında BTK son dakika açıklama yaptı.

Haberler 15.08.2017 - 01:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

E Devlet neden girmiyorum sorusu sosyal medya ve google arma motorundan neredeyse en çok sorulan sorulardan oldu. Geçtiimiz gün e-devlet girii yaplamad. Edevlete eriim sknts hakknda BTK son dakika açklama yapt. Türkiyenin çok büyük bir çounluu hakknda bilgilere eriek amacyla kulland ve çounukla postaneden alnan ifre ile giri yaplan E- devlet uygulmasnn geçtiimiz günlerde çöktüü yönündeki söylentilere BTK açklaa yapt.

Edevlete giri yapmak isteyen vatandan karlat bilgide leminiz devam ediyor, lütfen beklemeye devam ediniz... u anda kullandnz hizmette yaanan talep younluu nedeniyle ileminiz sraya alnmtr. lem sonucunuz birazdan otomatik olarak görüntülenecektir. denilmekte iken BTK yapt açklama da üniversitei aonular ile alakal bir younluun yaand örenildi.

BTK ve bakanlktan açklama

Bilgi Teknolojileri ve letiim Kurumu (BTK) yetkilileri konuyla ilgili yapt açklamada, Üniversite tercihleri e-devlet üzerinden yaplyor. Bu nedenle bir younluk yaanyor. Gecikmeli de olsa ilem yaplyor dedi.

Ulatrma Bakanlndan yaplan açklamada ise Bugün saat 15.30 itibariyle e-devlet üzerinden yaplan üniversite kayt ilemi says 350 bini geçmitir. Ar younluk ve siber güvenlik kontrollerinden dolay zaman zaman yavalama olmaktadr denildi.

Ana Sayfaya Git