Eşiyle tartışan hamile kadın kendini otomobilden attı

Şanlıurfa'da evlenen ve Adana'ya balayına gelen çift, otomobilde tartışınca 1 aylık hamile kadın hareket halindeki araçtan kendini aşağı attı. Genç kadın hastaneye kaldırılırken gözaltına alınan eşinin, "2 günlük bebeğe acımadı Allah belasını vereydi de kendi öleydi" sözleri dikkat çekti.

Haberler 04.09.2019 - 10:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, Seyhan ilçesine bal Yeiloba Mahallesinde meydana geldi. ddiaya göre, yaklak 2 ay önce anlurfada evlenen Ali G. (22) ve Özlem G. (24) balay için Adanaya geldi. Burada otomobil ile gezintiye çkan çift, araçta tartmaya balad. Tartma ksa sürede büyüyünce yeni damat 1 aylk hamile eine hakaret etti. Daha sonra da iddet uygulamaya balaynca genç kadn D-400 karayolunda hareket halindeki otomobilden kapy açp aa atlad. Bunun üzerine Ali G. otomobili durdurdu. Bu srada karayolundan geçen yunus ekipleri olaya müdahale edip hemen ambulans çard. Zanl koca da gözaltna alnd.

OTOMOBLDEN AAI ATILDI

Kanlar içinde kalan genç kadn, olay yerine çarlan ambulans ile Adana ehir Hastanesine kaldrld. Bu arada Ali G., Biz yeni evlenmitik, Adanaya balayna gelmitik. Aramzda ailevi bir sorun vard, bu yüzden tarttk. Evliyiz sonuçta herkes tartyor. Sözde eime hakaret etmiim. Herkes ailesinin içinde olan eyleri anlatabilir mi. Kapy açt kendini aa att. Bende yavaladm 20 kilometre hzla gidiyordum. Sonuçta bir ey yok. çok ükür arkadan gelen biri üzerinden geçmedi. Karnnda çocuk var 2 günlük bebek var ona bile acmad. Allah belasn vereydi de kendi öleydi. Gitsin boansn beni sevmiyorsa. Sözde severek evlendik. Onu balayna getirdim bana bunu yapt dedi. Zanl polis merkezine götürüldü.

Ana Sayfaya Git