Eğitime destek!

Sur İlçe Müftülüğü tarafından başlatılan "Sur Gençlerinin Eğitimine Destek Projesi" kapsamında gençlere temel dini bilgiler, Kuran-ı Kerim ve Arapçanın yanı sıra matematik, kimya, Türkçe gibi dersler de veriliyor.

Haberler 15.05.2019 - 11:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Sur lçesi Müftülüünce balatlan ve 2017 ylndan bu yana devam eden Sur Gençlerinin Eitimine Destek Projesi kapsamnda gençlere temel dini bilgiler, Kuran- Kerim ve Arapçann yan sra matematik, kimya, Türkçe gibi dersler de veriliyor.

ETME DESTEK

Sur lçe Müftüsü smail Fakirullaolu projeye ilikin yapt açklamada, proje kapsamnda faaliyette bulunan tüm öretmen ve akademisyenlerin tamamen gönüllü olarak görev aldn, Milli Eitim Müdürlüklerinde ve Halk Eitim Merkezlerinde görevli gönüllü Öretici ve Hocalarn da projeye ellerinden geldiince destek verdiini belirtti.

Bu projede yer almak için halen de kendilerine çeitli branlarda görev yapan öretmenlerden taleplerin gelmeye devam ettiini söyleyen Fakirullaolu, projenin ilk etabnn aslnda kzlara yönelik olduunu ve verimli geçtiini, bu nedenle projenin ikinci aya olan erkek örencilere de önümüzdeki aydan itibaren faaliyete balanacan ifade etti.

Ana Sayfaya Git