Görüş Bildir

Eğitime destek!

Sur İlçe Müftülüğü tarafından başlatılan "Sur Gençlerinin Eğitimine Destek Projesi" kapsamında gençlere temel dini bilgiler, Kuran-ı Kerim ve Arapçanın yanı sıra matematik, kimya, Türkçe gibi dersler de veriliyor.

Eğitime destek!

Diyarbakır'ın Sur İlçesi Müftülüğünce başlatılan ve 2017 yılından bu yana devam eden "Sur Gençlerinin Eğitimine Destek Projesi" kapsamında gençlere temel dini bilgiler, Kuran-ı Kerim ve Arapçanın yanı sıra matematik, kimya, Türkçe gibi dersler de veriliyor.

EĞİTİME DESTEK

Sur İlçe Müftüsü İsmail Fakirullaoğlu projeye ilişkin yaptığı açıklamada, proje kapsamında faaliyette bulunan tüm öğretmen ve akademisyenlerin tamamen gönüllü olarak görev aldığını, Milli Eğitim Müdürlüklerinde ve Halk Eğitim Merkezlerinde görevli gönüllü Öğretici ve Hocaların da projeye ellerinden geldiğince destek verdiğini belirtti.

Bu projede yer almak için halen de kendilerine çeşitli branşlarda görev yapan öğretmenlerden taleplerin gelmeye devam ettiğini söyleyen Fakirullaoğlu, projenin ilk etabının aslında kızlara yönelik olduğunu ve verimli geçtiğini, bu nedenle projenin ikinci ayağı olan erkek öğrencilere de önümüzdeki aydan itibaren faaliyete başlanacağını ifade etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi