Elazığ Valisi Kaldırım, insansız hava araçlarını inceledi

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde yer alan insansız hava araçlarını inceledi.

Haberler 21.07.2017 - 10:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Valilikten yaplan yazl açklamaya göre, eski havaalan hangarnda konulandrlan insansz hava araçlarn inceleyen ve komuta merkezlerini gezen Kaldrm, sistemin ileyii hakknda yetkililerden bilgi ald.

Kaldrm, terörle mücadelede etkin sonuçlar alnmasn salayan ve krsalda terör örgütlerinin belini kran insansz hava araçlarnn büyük önem arz ettiini belirtti.

Yüksek teknolojiyle donatlm, görüntü ve bilgi sistemlerini çok iyi kullanan ve milli savunma sanayi kapsamnda üretilen insansz hava araçlarnn terörle mücadelede iç güvenlik birimlerine çok önemli katk sunduunu ifade eden Kaldrm, öyle devam etti:

Annda görüntü alnmas ve etkin vuru teknii ile insansz hava araçlar, kurulduu günden bu yana çok sayda teröristin etkisiz hale getirilmesini salad. Terörle mücadele eden asker ve dier görevlileri üstün bir görev anlay ve yüksek bir moral içerisinde görmekten mutluluk duyduk. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar ve terör kavram tamamen gündemden çkarlncaya kadar terörle mücadelemiz etkin ve kararl bir ekilde devam edecektir.

Ana Sayfaya Git