Elazığ'da silahlı kavga: 6 yaralı

ELAZIĞ'daki bir kahvede, iki ailenin fertleri arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Olayda, her iki taraftan 6 kişi yaralandı. Olay yerine özel harekat timleri sevk edildi.

Haberler 10.12.2016 - 09:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Aksaray Mahallesi irince Sokakta bir kahvede, bugün saat 17.00 sralarnda, Cücün ve Ylmaz ailelerinin fertleri arasnda belirlenemeyen bir nedenle çkan tartma çkt. çkan tartmann kavgaya dönümesi üzerine taraflar bçak, sopa ve silahlarla birbirine girdi. Kavgann sokaa tat. ki ailenin yaknlarnn da kart kavgada, 6 kii çeitli yerlerinden yaraland. Yarallar, 112 ekipleri tarafndan yaplan ilk müdahalelerinin ardndan Elaz Eitim ve Aratrma Hastanesi ile Frat Üniversitesi Hastanesine sevk edilerek tedavi altna alnd. Yarallardan birinin durumunun ar olduu örenildi.

Olay yerine sevkedilen özel harekat ve asayi polisler, kavgaya karan taraflar sakinletirdikten sonra, her iki aileden kavgaya karanlar kelepçelenerek gözaltna alnd. Gözaltna alnan kiiler polis karakoluna götürülürken, kavga ile balatlan soruturma ise devam ediyor.

Ana Sayfaya Git