Görüş Bildir

Elazığ'da silahlı kavga: 6 yaralı

ELAZIĞ'daki bir kahvede, iki ailenin fertleri arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Olayda, her iki taraftan 6 kişi yaralandı. Olay yerine özel harekat timleri sevk edildi.

Elazığ'da silahlı kavga: 6 yaralı

Aksaray Mahallesi Şirince Sokak'ta bir kahvede, bugün saat 17.00 sıralarında, Cücün ve Yılmaz ailelerinin fertleri arasında belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine taraflar bıçak, sopa ve silahlarla birbirine girdi. Kavganın sokağa taştı. İki ailenin yakınlarının da karıştığı kavgada, 6 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, 112 ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerinin ardından Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olay yerine sevkedilen özel harekat ve asayiş polisler, kavgaya karışan tarafları sakinleştirdikten sonra, her iki aileden kavgaya karışanlar kelepçelenerek gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişiler polis karakoluna götürülürken, kavga ile başlatılan soruşturma ise devam ediyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi