Elektrik kontağından çıkan yangında 2 çocuk yaralandı

Diyarbakır'da babaları geçtiğimiz aylarda kalp krizi sonucu vefat eden ve anneleri ile birlikte iki odalı evde yaşayan 7 çocuk anneleri mutfağa gittiği sırada elektrik kontağında çıkan yangında 2 çocuk yaralandı.

Haberler 04.03.2020 - 11:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Diyarbakrda babalar geçtiimiz aylarda kalp krizi sonucu vefat eden ve anneleri ile birlikte iki odal evde yaayan 7 çocuk anneleri mutfaa gittii srada elektrik kontanda çkan yangnda 2 çocuk yaraland. Yarallar ambulansla hastaneye kaldrlrken, çocuklar mahalle sakinlerini ve itfaiye ekiplerinin son anda kurtard örenildi.

Yangn, Diyarbakrn merkez Yeniehir ilçesi Feritkök Mahallesi 372 Sokak numara 11de yaand. Babalar geçtiimiz aylarda kalp krizi sonucu vefat 7 çocuk anneleri Akhise Kaya ile birlikte yaadklar evde elektrik kontandan kaynakl yangn çkt. Anneleri mutfaa gittii srada odada bulunan elektrik sobasndan kaynakl çkan yangnn ortasnda kalan çocuklarn barmalar üzerine çevrede bulunan komular çocuklar yangnn ortasndan çekip kurtard.

KORKUTAN YANGIN

Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve 112 salk ekibi sevk edilirken, ksa sürede olay yerine gelen ekipleri evden çkan yangna müdahalede bulunarak ksa sürede kontrol altna alndlar. Yangn srasndan mahalle sakinleri ve itfaiye ekipleri tarafndan kurtarlan çocuklardan ikisi vücudunun çeitleri yerlerinden yank olumas nedeni ile olay yerinde bulunan ambulanslarla Diyarbakr çocuk Hastalklar Hastanesi Acil Servisine kaldrlarak tedavi altna alndlar.

çocuklarn salk durumlar iyi olduu örenilirken, yangn nedeniyle evde maddi çapta hasar olutuu görüldü. Polis ve itfaiye ekipleri yangnla ilgili çok yönlü inceleme balatt.

Ana Sayfaya Git