Emniyet alarmda!

Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya başkanlığında koordinasyon toplantısı düzenlendi. Uzunkaya'nın başkanlığındaki toplantıya, genel müdür yardımcıları ve daire başkanlarının yanı sıra, il emniyet müdürleri de bulundukları illerden video konferans yöntemiyle katıldı.

Haberler 12.04.2019 - 11:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Terörle mücadelede alnan önleyici tedbirlere vurgu yapan Uzunkaya, FETÖ, DEA, PKK ve tüm terör örgütlerine kar gösterilen mücadelenin titizlikle ve kararllkla sürdürüleceinin altn çizdi. Uzunkaya, bu dorultuda da terör olaylarna mahal vermemek adna alnacak önlemlerin, tüm birimlerin öncelii olmas gerektiini belirtti. çocuklarnn ziyaret ettikleri internet sayfalarndan haberdar olmalar konusunda ailelerden azami ilgi isteyen Uzunkaya, Mavi Balina Oyunu ile ilgili gerekli önlemlerin alnmas için talimat verdi.

Ayrca toplantda tüm personele seslenen Uzunkaya, Organ banda bulunarak örnek olalm, önümüzdeki hafta Salk Bakanl ile koordineli olarak Organ Ba ile ilgili bir kampanya balatacaz. Tüm personelin konu ile ilgili duyarl olmasn rica ediyorum. ifadesini kulland.

Ana Sayfaya Git