En iyi kayyum belediyesi ödülü Bismil Belediyesine verildi

Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç "Bu ödülü Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safiutürk ve Bismilliler adına alıyorum" dedi.

Haberler 06.12.2017 - 09:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bu yl ilki düzenlenen stanbul Marka ve Kariyer Zirvesi etkinlikleri çerçevesinde 1. Türkiye Altn Marka Ödülleri muhteem bir törenle sahiplerini buldu. Törende en iyi kayyum belediyesi ödülü Diyarbakrn Bismil lçe Belediyesine verildi. Bismil Kaymakam ve Belediye Bakan Turgay Gülenç, ödülü terör saldrsnda ehit edilen Derik Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk ve tüm Bismil halk adna aldn söyledi.

EN Y KAYYUM BELEDYES

Sunuculuunu ünlü manken Özlem Yldz ve enol pekin yapt organizasyon Bomonti Hilton Conference Centerde Tüm Kalknma Adamlar ve Giriimciler Dernei (TÜMKAD) ana sponsorluunda yapld. ve ekonomi dünyasnn devlerinin bulutuu gece i dünyasnn buluma noktas oldu. Türkiye Altn Marka Ödülleri Yönetim Kurulu Bakan Nedim Deliba gecede yapt açl konumasnda, Türkiye dünya ekonomisinde ilk 10 ülke arasnda. Türk markalarn artk dünyann her yerinde görmek mümkün. Ülkemiz çok kaliteli markalara sahip. Bu dev markalarn bilinirlii için bu tür eventlere ihtiyacmz olduunu düünerek bu yola çktk. Tüm Türkiye tek vücut olarak markalarna sahip çkmal, yerli markalarn gücünü bilmelidir eklinde konutu.

ÖDÜLÜ GÜLENç ALDI

Gecede Diyarbakrn Bismil lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Turgay Gülençe de en iyi kayyum belediye ödülü verildi. Ödülünü almak için sahneye çkan Gülenç, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, Babakan Binali Yldrm ve çileri Bakan Süleyman Soyluya teekkür ederek, Bu ödülü geçen sene terör saldrsnda ehit olan Derik Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk ve tüm Bismil halk için alyorum. Ayrca beni bugünlere kadar getiren anneme ve eime özel teekkürlerimi iletiyorum dedi.

Ana Sayfaya Git