Engelli sporcular basketbol toplarıyla sandık başına gitti

Diyarbakır Bedensel Engelliler Gençlik Spor Kulübü oyuncuları, "engel tanıma sandığa git" sloganıyla yanlarına aldıkları basketbol topları ile sandığa giderek oy kullandı.

Haberler 01.04.2019 - 11:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda engelli sporcular basketbol toplaryla sandk bana gitti.

Diyarbakr Bedensel Engelliler Gençlik Spor Kulübü oyuncular, 31 Mart Mahalli dareler Genel Seçimleri için engel tanma sanda git sloganyla oy kullanmak için evlerinden çkt.

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi tarafndan tahsis edilen engelli ulam aracyla oy kullanacaklar okullara götürülen bedensel engellilerden kimi tekerlekli sandalyesi kimi koltuk deneiyle ellerinde basketbol toplaryla sandk bana gitti.

Diclekent Mahallesindeki bir okulda oyunu kullanan Kulüp Bakan ve Antrenör Erol Ta, yapt açklamada, Bugün demokrasinin yap talarndan olan oy kullanma ilemini gerçekletireceiz. dedi.

Sanda gitmenin önemini engel tanma sanda git sloganyla göstermek istediklerini dile getiren Ta, Kulüp olarak oyumuzun milletimize, ülkemize hayrlar getirmesini diliyorum. diye konutu.

Ta, oy kullanma ileminin ardndan takm oyuncular ile play-off yükselme müsabakalar için antrenman yapmaya gideceklerini aktard.

Oyuncularndan Mehmet Ertoku da oylarn kullandklarn ifade ederek, herkese oy kullanmalar çarsnda bulundu.

Ertoku, Oy kullanmann önünde engel yoktur. diye konutu.

Ana Sayfaya Git