Eski Kimliğine Kavuşacak

Diyarbakır'ın Silvan Belediye Başkan Vekili Çelik "Birçok medeniyete ev sahipliği yapan Silvan'ın her köşesine kalıcı çalışmalar yapıyoruz. Kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarının tamamlanmasıyla Silvan'ın değişimine hep beraber tanıklık edeceğiz"

Haberler 17.12.2017 - 10:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Silvan Belediye Bakan Vekili Kaymakam Adem çelik, Birçok medeniyete ev sahiplii yapan Silvann her köesine kalc çalmalar yapyoruz. Kaldrm ve çevre düzenleme çalmalarnn tamamlanmasyla Silvann deiimine hep beraber tanklk edeceiz. dedi.

çileri Bakanlnca yaplan görevlendirmenin adndan Kaymakam çelikin ilçede balatt çalmalar sürüyor.

SLVAN KENDN YENLYOR

çelik, yapt açklamada, Diyarbakr Büyükehir Belediyesi ile balattklar scak asfalt çalmasnn önemine deinerek, bu kapsamda ilçenin ana arterleri olan Gazi, Karbehlülbey, Zübeyde Hanm, Atatürk, Azizolu, Eski Bitlis, Frat, Dicle, Taranc, Devrim, Gül, Dr.smail Beikçi, Selahaddini Eyyubi ve Tekel caddeleri bata olmak üzere dier cadde ve ara sokaklarda yaklak 19 kilometrede 25 bin ton scak asfalt çalmas yaptklarn söyledi.

Asfalt çalmasnn sürdüünü belirten çelik, stanbul Büyükehir Belediyesi ile yürüttükleri çalmayla Gazi Caddesinde kaldrm çalmas yaplacan, caddeye kent mobilyalar yerletirileceini, aydnlatma yaplacan dile getirerek, dier caddelerde de kaldrm çalmas yaplacan aktard.

KALICI çÖZÜMLER ÜRETMEK

çelik, Silvana yakr yollar ve kaldrmlar yaplacan ifade ederek, Birçok medeniyete ev sahiplii yapan Silvann her köesine kalc çalmalar yapyoruz. Kaldrm ve çevre düzenleme çalmalarnn tamamlanmasyla Silvann deiimine hep beraber tanklk edeceiz. Daha güzel projelerle yolumuza devam edeceiz. dedi.

lçeye kent meydan kazandrmak için de proje hazrladklarn belirten çelik, buna yönelik çalmalarn devam ettiini kaydetti.

çelik, öyle konutu:

TARH YAPILARIN RESTORASYONU

Silvan Silvan yapan tarihi deerleridir. Dolaysyla bunlara sahip çkmak ve gün yüzüne çkarabilmek için çalmalarmz devam ediyor. Bu noktada baz çalmalar yaptk. Mülkiyet sorunu olmayanlar çözmeye çaltk. Ancak mülkiyet sorunu olan, kamulatrlmas gerekenlerle de ilgili bakanlk nezdinde giriimlerde bulunduk. Silvan Silvan yapan tarihi deerleriyle buluturmak için çalacaz.

Ana Sayfaya Git