Ev ziyaretleri!

DİYARBAKIR Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Çetin Ayhan'ı evinde ziyaret etti. İlk kez bir belediye başkanının evini ziyaret ettiğini belirten Çetin Ayhan, "İşsizim ancak sizden iş veya başka bir talebim yok. Bizi ziyaret ederek değer verdiniz, mutlu ettiniz ya bu bize yeter" dedi.

Haberler 06.03.2020 - 11:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun gelenek haline getirdii ve her akam gerçekletirdii mahalle ve ev ziyaretleri devam ediyor. Muradiye Mahallesinde yaayan Ayhan ailesi ilk kez kendilerini ziyaret eden bir belediye bakann evlerinde arlamann heyecann yaad. Bugüne kadar hiçbir belediye bakannn kendilerini ziyaret etmediini belirten Ayhan, Ev ve mahalle ziyaretleri yaptnz görünce biz de davet ettik ama dorusu hiç beklemiyorduk. Sizi burada görünce büyük mutluluk yaadk. Ben isizim ancak sizden i istemiyorum. Bizi hatrlamanz, deer vermeniz her eyden çok daha anlamldr diye konutu.

MAKAM VE MEVKLERN SAHB MLLETMZDR

Ei Dürdane Beyolu, AK Parti Balar Kadn Kollar Bakan Fadime Alaku ve AK Parti Balar Gençlik Kollar Bakan Uur Erekli ile birlikte Ayhan ailesini ziyaret ederek bir süre sohbet eden Bakan Beyolu, unlar kaydetti:

Bulunduumuz makam ve mevkilerin sahibi milletimizdir. Bizim görevimiz milletimize hizmetkar olmaktr. Rabbim izin verirse bu görevde olduumuz sürece milletimizle dertlenmeye ve gönül belediyeciliini yapmaya devam edeceiz.

Ana Sayfaya Git