Forum Avm Lüks Araba Verdi!

Güneydoğu'nun en büyük alış-veriş merkezi olan Diyarbakır Forum AVM, Lüks daire'den sonra bir müşterisini de çekilişle "lüks otomobil" sahibi yaptı.

Haberler 12.03.2018 - 09:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Güneydouya hitap eden ve açld gün itibariyle özellikle Diyarbakrn günlük sosyal yaamnda büyük bir farkndalk yaratan Diyarbakr Forum AVM, bir kez daha müterilerini hediye yamuruna tuttu. Diyarbakr Forum AVM, Lüks daireden sonra bir müterisini de bu kez çekilile Lüks otomobil sahibi yapt. Noter huzurunda yaplan çekilite 094762 numaral biletin sahibi olan Dursun Arslan, Mercedes marka otomobil kazand.

DYARBAKIR FORUM AVM

Merkez Yeniehir ilçesinde bulunan Diyarbakr Forum AVM haftasonu renkli, hareketli ve çokulu bir gün geçirdi. Bir süre önce balatlan kampanya kapsamnda, AVMnin bünyesindeki iletmelerden yaplan al-verie karlk verilen hediye çekleri ve çekili biletleriyle bir müteriye Mercedes Marka Lüks Otomobil olmak üzere çeitli hediyeler verilecei duyuruldu.

LÜKS OTOMOBL HEDYE

Hafta sonu, kampanyann çekilii yapld. Binlerce kiinin katlm gösterdii kampanya çekilii, Noter ve Milli Piyanyo daresi Yetkililerinin gözetiminde gerçekletirildi.

çEKL NOTER HUZURUNDA

Diyarbakrn yansra bölge il ve ilçelerinde, Forum AVMden al-veri yaparak çekili kampanyasna katlan müterilerin youn bir ekilde tekip ettii Lüks Otomobil çekilii, büyük bir çoku atmosferi içerisinde yapld. çekilite mercedes marka lüks otomobil 094762 numaral bilete isabet etti.

OTOMOBL TALHLS DURSUN ARSLAN

Forum AVMnin çekili biletine dair kaytlarnda 094762 nolu biletin talihsinin Dursun Arslan olduu tespit edildi. çekili esnasnda Forum AVMde olmad tespit edilen talihli, telefonla Lüks otomobilin kendisinin adna kaytl olan bilete isabet ettii ifade edilerek, bildirildi. Dursun Arslan önümüzdeki günlerde, törenle Forum AVMden kazand otomobili teslim alacak.

SARIKABADAYI KONSER VERD

çekili sonras sanatç Soner Sarkabaday konser verdi. Konsere gelen vatandalar da Sarkabadayya arklarnda elik etti. Yaklak bir saat süreyle sahne alan Sarkabaday, Diyarbakrda olmaktan mutlu olduunu belirterek, böylesi sosyal faaliyetlerin süreklilikle devam edilmesi gerektiini söyledi.

Ana Sayfaya Git