Görüş Bildir

Forum Avm Lüks Araba Verdi!

Güneydoğu'nun en büyük alış-veriş merkezi olan Diyarbakır Forum AVM, Lüks daire'den sonra bir müşterisini de çekilişle "lüks otomobil" sahibi yaptı.

Forum Avm Lüks Araba Verdi!

Güneydoğu'ya hitap eden ve açıldığı gün itibariyle özellikle Diyarbakır'ın günlük sosyal yaşamında büyük bir farkındalık yaratan Diyarbakır Forum AVM, bir kez daha müşterilerini hediye yağmuruna tuttu. Diyarbakır Forum AVM, Lüks daire'den sonra bir müşterisini de bu kez çekilişle "Lüks otomobil" sahibi yaptı. Noter huzurunda yapılan çekilişte 094762 numaralı biletin sahibi olan Dursun Arslan, Mercedes marka otomobil kazandı.

DİYARBAKIR FORUM AVM

Merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Diyarbakır Forum AVM haftasonu renkli, hareketli ve çoşkulu bir gün geçirdi. Bir süre önce başlatılan kampanya kapsamında, AVM'nin bünyesindeki işletmelerden yapılan alış-verişe karşılık verilen hediye çekleri ve çekiliş biletleriyle bir müşteriye Mercedes Marka Lüks Otomobil olmak üzere çeşitli hediyeler verileceği duyuruldu.

LÜKS OTOMOBİL HEDİYE

Hafta sonu, kampanyanın çekilişi yapıldı. Binlerce kişinin katılım gösterdiği kampanya çekilişi, Noter ve Milli Piyanyo İdaresi Yetkililerinin gözetiminde gerçekleştirildi.

ÇEKİLİŞ NOTER HUZURUNDA

Diyarbakır'ın yansıra bölge il ve ilçelerinde, Forum AVM'den alış-veriş yaparak çekiliş kampanyasına katılan müşterilerin yoğun bir şekilde tekip ettiği "Lüks Otomobil" çekilişi, büyük bir çoşku atmosferi içerisinde yapıldı. Çekilişte mercedes marka lüks otomobil 094762 numaralı bilete isabet etti.

OTOMOBİL TALİHLİSİ DURSUN ARSLAN

Forum AVM'nin çekiliş biletine dair kayıtlarında 094762 nolu biletin talihsinin Dursun Arslan olduğu tespit edildi. Çekiliş esnasında Forum AVM'de olmadığı tespit edilen talihli, telefonla "Lüks otomobilin" kendisinin adına kayıtlı olan bilete isabet ettiği ifade edilerek, bildirildi. Dursun Arslan önümüzdeki günlerde, törenle Forum AVM'den kazandığı otomobili teslim alacak.

SARIKABADAYI KONSER VERDİ

Çekiliş sonrası sanatçı Soner Sarıkabadayı konser verdi. Konsere gelen vatandaşlar da Sarıkabadayı'ya şarkılarında eşlik etti. Yaklaşık bir saat süreyle sahne alan Sarıkabadayı, Diyarbakır'da olmaktan mutlu olduğunu belirterek, böylesi sosyal faaliyetlerin süreklilikle devam edilmesi gerektiğini söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi