Forum AVM’de sergi açıldı

Bahçeşehir koleji öğrencilerinin hazırladıkları karma resim ve fotoğraf sergisi, Diyarbakır'ın ve Güneydoğunun en büyük alışveriş merkezi olan Forum AVM’açıldı.

Haberler 03.12.2016 - 08:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bahçeehir Kolejinde eitim gören örencilerin eitim yl içerisinde hazrladklar karma resim ve fotoralarn, Güneydou Anadolunun en büyük al-veri merkezi olan Diyarbakr Form AVMde sergiledi.

Sosyal etkinlikleriyle dikkatleri üzerine çeken Diyarbakr Form AVMnin ev sahipliindeki serginin açln, Balar lçe Milli Eitim Müdürü Fikret Elaltunta ile Bahçeehir Koleji Müdürü Adnan Manay, Öretmen ve örenciler ile Diyarbakr Form AVmnin yetkilileri birlikte yapt.

SERG FORM AVMDE

Katlmn yüksek olduu gözlenen sergiyle ilgili Elaltunta, örencilerin eitim ve öretim yl içerisinde, eitimlerinin yansra sosyal yönlerinin de gelimesi yönünde böylesi etkinliklerin organize edilmesi ve katlm gösterilmesinin önemli olduunu söyledi.

Bahçeehir Koleji Müdürü Manay ise unlar söyledi.

KNC SERGMZ BU

Bahçeehir koleji olarak bu ikinci sergimiz oluyor. lk sergimizi 2 yl evvel keçi burcunda açmtk, bu ylda burada ksmet oldu çocuklarmzn yl içerisinde yapm olduu ürünleri burada sergiliyoruz bununla da gurur duyuyoruz. Tamamen kendi el ürünlerinden oluan sergimiz bu. çocuklarn yaparak yaayarak çalmalarn önemsiyoruz bugün buradayz inallah bu sergiyi önümüzde ki yllarda daha da genileterekten tüm ehrim Bahçeehir koleji olarak bu ikinci sergimiz oluyor. lk sergimizi 2 yl evvel keçi burcunda açmtk, bu ylda burada ksmet oldu çocuklarmzn yl içerisinde yapm olduu ürünleri burada sergiliyoruz bununla da gurur duyuyoruz. Tamamen kendi el ürünlerinden oluan sergimiz bu. çocuklarn yaparak yaayarak çalmalarn önemsiyoruz bugün buradayz inallah bu sergiyi önümüzde ki yllarda daha da genileterekten tüm ehrimize yayacaz planmz bu.

Sergi bir süre Diyarbakr Form AVMde ziyaretcilere açk tutulacak.

Ana Sayfaya Git