Görüş Bildir

Forum AVM’de sergi açıldı

Bahçeşehir koleji öğrencilerinin hazırladıkları karma resim ve fotoğraf sergisi, Diyarbakır'ın ve Güneydoğunun en büyük alışveriş merkezi olan Forum AVM’açıldı.

Forum AVM’de sergi açıldı

Bahçeşehir Kolejinde eğitim gören öğrencilerin eğitim yılı içerisinde hazırladıkları karma resim ve fotoğralarını, Güneydoğu Anadolu'nun en büyük alış-veriş merkezi olan Diyarbakır Form AVM'de sergiledi.

Sosyal etkinlikleriyle dikkatleri üzerine çeken Diyarbakır Form AVM'nin ev sahipliğindeki serginin açılışını, Bağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Elaltuntaş ile Bahçeşehir Koleji Müdürü Adnan Manay, Öğretmen ve öğrenciler ile Diyarbakır Form AVm'nin yetkilileri birlikte yaptı.

SERGİ FORM AVM'DE

Katılımın yüksek olduğu gözlenen sergiyle ilgili Elaltuntaş, öğrencilerin eğitim ve öğretim yılı içerisinde, eğitimlerinin yansıra sosyal yönlerinin de gelişmesi yönünde böylesi etkinliklerin organize edilmesi ve katılım gösterilmesinin önemli olduğunu söyledi.

Bahçeşehir Koleji Müdürü Manay ise şunları söyledi.

İKİNCİ SERGİMİZ BU

“Bahçeşehir koleji olarak bu ikinci sergimiz oluyor. İlk sergimizi 2 yıl evvel keçi burcunda açmıştık, bu yılda burada kısmet oldu çocuklarımızın yıl içerisinde yapmış olduğu ürünleri burada sergiliyoruz bununla da gurur duyuyoruz. Tamamen kendi el ürünlerinden oluşan sergimiz bu. Çocukların yaparak yaşayarak çalışmalarını önemsiyoruz bugün buradayız inşallah bu sergiyi önümüzde ki yıllarda daha da genişleterekten tüm şehrim Bahçeşehir koleji olarak bu ikinci sergimiz oluyor. İlk sergimizi 2 yıl evvel keçi burcunda açmıştık, bu yılda burada kısmet oldu çocuklarımızın yıl içerisinde yapmış olduğu ürünleri burada sergiliyoruz bununla da gurur duyuyoruz. Tamamen kendi el ürünlerinden oluşan sergimiz bu. Çocukların yaparak yaşayarak çalışmalarını önemsiyoruz bugün buradayız inşallah bu sergiyi önümüzde ki yıllarda daha da genişleterekten tüm şehrimize yayacağız planımız bu.”

Sergi bir süre Diyarbakır Form AVM'de ziyaretcilere açık tutulacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi