Gazlı içeceklere karşı ücretsiz hoşaf ikram ettiler

Bingöl Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve Ziraat Odasınca, yerli ürünlerden elde edilebilecek ürünlerin yaygınlaşması amacıyla ücretsiz hoşaf dağıtıldı.

Haberler 04.08.2018 - 08:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bingölde, gazl içeceklere kar kolaylkla yerli ürünlerden elde edilebilen içeceklerin yaygnlamas için vatandalara ücretsiz hoaf ikram edildi.

Bingöl Tarm ve Orman l Müdürlüü ve Bingöl Ziraat Odasnca, yerli ürünlerden elde edilebilecek ürünlerin yaygnlamas amacyla ücretsiz hoaf datld.

Cuma namaznn ardndan merkez Ulu Cami önünde düzenlenen etkinlikte, vatandalara yerli meyvelerden yaplan katksz souk hoaf ikram edildi.

Bingöl Ziraat Odas Bakan Mustafa Karaarslan, etkinlikte yapt açklamada, yerli ürünlerden yaplan hoaf ve komposto gibi içeceklerin tüketilmesini istedi.

Salksz gazl içeceklere kar kolay ve yerli ürünlerden elde edilebilecek içeceklerin yaygnlamas konusunda farkndalk oluturmak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini anlatan Karaarslan, Tarm ve Orman Müdürlüümüz ile hoaf datm etkinlii düzenledik. Vatandalarmza hoaf ikram ettik. Köylerimizden topladmz ürünleri Tarm ve Orman Müdürlüünde tasnif ederek hoaf yaptk. Bu tür ürünler köylerimizde bol bol bulunmaktadr. Hem meyve hem de sebze olarak deerlendirmeye çalyoruz. diye konutu.

Vatandalar, ücretsiz datlan hoafa ilgi gösterdi.

Ana Sayfaya Git