Genç’te ‘Halk Buluşmaları’

Bingöl'ün Genç ilçesinde ‘ Halk Buluşmaları’ toplantısı düzenledi.

Haberler 05.02.2018 - 09:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Genç Kaymakaml ve Belediyesi tarafndan Halk Bulumalar toplants düzenlendi. Anadolu Lisesi Konferans salonunda düzenlenen toplantda, Kaymakam Hasan Hüseyin Vural ve Belediye Bakan Hadi Topraktan vatandalarla sohbet ederek, sorunlarn dinledi.

Amaçlarnn vatanda dinlemek ve çözüm üretmek olduunu belirten Kaymakam Hasan Hüseyin Vural Bu toplantlarn amac, birbirimizi dinlemek, anlamak ve varsa baz problemlerimizi yüz yüze çözmektir. Karlkl sayg, sevgi ve muhabbet çerçevesinde yapabileceklerimizi konuuyoruz. Balatlan yatrmlar veya aksaklklar varsa bunlar tartyoruz. Gençlerimiz bize eksiklikler konusunda talepte bulunurlarsa bunlar deerlendiririz. sizlik, aktivite ve kurslar konusunda ilgili kurumlarmzn daha çok aktif olmasnn istiyoruz. Halk Eitim Merkezi gibi kurumlarn daha çok çalma yapp gençlere yönelik aktivite uygulamas yapmas lazm dedi.

HALM BULUMASI

Doalgaz sorusunun sorulmas üzerine konu hakknda bilgi veren Belediye Bakan Hadi Topraktan, Biz göreve baladmzda Enerji Piyasas Denetim Kurumunun bir duyurusu vard. Doalgazn gelmesi talebe baldr. lçe merkezinde elektrik abone saysnn yüzde 60, kii ba 360 lira güvence paras yatrm olsalard bizler bugün doalgaz kullanm olacaktk. 45 gün kadar ilan süresi vard. O dönem sanrm 18 kii güvence paras yatrd. Bingölde doalgaz ihtiyac karlanmas gereken ilçelerin banda Genç ve Solhan geliyor. Bu konunun takipçisiyiz. nanyorum ki vatandalarmz memnun edecek gelimeler yaanacaktr diye konutu.

Ana Sayfaya Git