Görme engellilerin kutlu doğum etkinliği

Görme Engelli öğrenciler, "Kutlu Doğum" etkinliği organize ederek, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'e(S.A.V.) sevgilerini gösterdi.

Haberler 04.05.2017 - 08:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Görme Engelli örenciler tarafndan hazrlanan Kutlu Doum Haftas etkinliklerindi duygu dolu anlar yaand.

Yeniehir ilçesindeki Ali hsan Arslan Görme Engelliler lkokulu örencileri tarafndan hazrlanan Kutlu Doum Etkinlii programna; l Milli Eitim Müdürü Hasan Aslann yan sra Diyarbakr l Müftüsü Burhan liyen, Alt Nokta Körler Dernei Diyarbakr ube Bakan Mehmet Akif Karaka, Yeniehir lçe Milli Eitim Müdürü Hüsamettin Atl, okul müdürleri, öretmenler, veliler ve örenciler katld.

Görme engelli örencilerden Abdullah çalarn Kuran tilavetiyle balayan program, Okul Müdürü Dervi Yücenin aç konumasyla devam etti.

DUYGU SEL OLUTU

Yücenin ardndan örencilere hitap eden liyen, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV)in çocukluu ve çocuklara verdii önem hakknda bilgiler verdi. l Milli Eitim Müdürü Aslan ise, Biz sizlere kesinlikle görme engelli olarak bakmyoruz. Asl görmeyenler kimlerdir biliyor musunuz? Gözleri görüp de kalbi-vicdan körelmi olanlardr. Sizler yüreinizle görüyorsunuz ve en güzel siz görüyorsunuz. Sizleri eiten öretmenlerinize çok teekkür ediyorum. Bu güzel programda emei geçen Okul müdürümüze, öretmenlerimize ve örencilerimize de çok teekkür ediyorum dedi.

Program, görme engelli örenciler tarafndan Peygamber Efendimiz ile ilgili yazlar, iirler ve ilahilerin okunmasyla sona erdi.

Ana Sayfaya Git