Hakkari'deki çatışmada 1 özel harekat polisi şehit oldu

HAKKARİ'de önceki gece PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada Özel Harekat polisi 25 yaşındaki Mahummet Ali Mevlüt Dündar şehit oldu.

Haberler 29.06.2017 - 10:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dün gece Hakkariye 35 kilometre uzaklktaki çukurca yolu üzerinde bulunan merkeze bal Oul Köyü krsalnda güvenlik güçleri bir grup PKKl teröristle karlat. çkan çatmada 1 özel harekat polisi yaraland. yaral polis kaldrld hastanede ehit oldu. Bir süre devam eden çatma sonras teröristler dalk alana kaçarken, PKKllarn etkisiz hale getirilmesi için bölgede balatlan geni çapl operasyon sürüyor.

EHT POLS HAKKARDEN UURLANDI

ehituhammet Ali Mevlüt Dündar için Da ve Komando Tugaynda tören düzenlendi. Törene Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Belediye Bakan Vekili Cüneyt Epcim, l Jandarma Alay Komutan Tugeneral Ferdi Korkmaz, Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberolu, asker ve polis arkadalar katld.

Törende ehit Özel Harekat polisi Muhammet Ali Mevlüt Dündarn özgeçmii, ardndan da dua okundu. Daha sonra ehit polis Dündarn cenazesi, bir süre silah arkadalarnn omuzlarnda tanarak tekbirler eliinde helikoptere brakld. ehit polis memuru Dündarn cenazesi memleketi Karamana uurlanmak üzere helikopterle Vana gönderildi.Törene katlan Özel Harekat Polisleri de hep beraber kahramanlk and okudu.

Ana Sayfaya Git