Hakkarili kadınlar annelere yürüdü!

Hakkari'de, Diyarbakır annelerinin dağa kaçırılan çocukları için HDP İl Başkanlığı binası önündeki evlat nöbetine destek vermek amacıyla bir araya gelen kadınlar, ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyerek terör örgütü PKK'yı lanetledi.

Haberler 19.11.2020 - 10:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kent merkezindeki bir otelin önünde toplanan gelen kadnlar, Anneler burada hainler nerede, Hepimiz anneyiz PKKya yeteriz ve Türk, Kürt kardetir PKK kalletir sloganlar atarak HDP binasnn bulunduu caddeye kadar yürüdü.

Burada grup adna açklama yapan güvenlik korucusu Elmas Adyaman, yaptklar yürüyüle Diyarbakr annelerine destek verdiklerini söyledi.

ANNELER çN YÜRÜDÜLER

Elmas, Türk, Kürt, Laz ve çerkez hangi milletten olursa olsun annelerin balatt onurlu direnilerine destek olmak ve hain bölücü terör örgütünün katliamlarna kar seslerini duyurmak için Hakkarili anneler ve kadnlar olarak bir araya geldiklerini belirtti.

Kadnlarn, çocuklarnn daa kaçrlmasndan HDPyi sorumlu tutan Diyarbakr anneleriyle cep telefonundan görüntülü olarak görümesiyle sona eren yürüyüe, ehit ve gazi aileleri, evlatlar daa kaçrlan aileler, baz sivil toplum kurulular ile siyasi partiler temsilcileri ve Hakkarili kadnlar katld.

Ana Sayfaya Git