Hani'den Haleplilere yardım

İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Hani Belediyesi tarafından toplanan yardım malzemeleri, 2 tırla Haleplilere gönderildi.

Haberler 06.02.2017 - 09:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

lçe merkezi ile krsal mahallelerde toplanan gda, giyim, barnma ve temizlik malzemesi gibi temel ihtiyaç malzemelerini tayan 2 tr, Hani Spor Salonu önünde düzenlenen törenle bölgeye uurland.

Hani Belediye Bakan aban Arda Yazc yapt açklamada, belediye olarak Suriyede yaanan insanlk dramna seyirci kalmadklarn söyledi.

BELEDYECE TOPLANAN YARDIM

Yardm kampanyasna destek veren Hanililere teekkür eden Yazc, Olaanüstü bir yardmseverlik ve kardelik örnei gördük. Bu halk yardmseverlik ve kardelik noktasnda rütünü ispat etmi bir halktr. dedi.

Yardm malzemeleri toplanrken vatandan gösterdii fedakarla iaret eden Yazc, unlar kaydetti:

Görevlilerimize, oturduu döei ile üzerindeki ziynet eyasn teslim eden kadnlarmz ve elindeki oyuncan madur çocuklara ulatrlmas için veren çocuklarmz gördük. Bu anlamda Hani halkn yürekten tebrik ediyorum. Suriyede yaanan insanlk dramna sessiz kalmadlar. Yardm malzemesinin içerisinde gda malzemesi, günlük hayatta kullanabilecekleri eyalar var ve nakdi para yardm da var. Biz nakdi yardm ilgili banka hesaplarna yatrdk.

Ana Sayfaya Git