Hüseyin Çapkın, FETÖ'den gözaltına alındı

FETÖ/PDY'nin mülkiye yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı çıkartılan eski İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın için polisin büyük bir gizlilik içerisinde operasyon yaptığı ortaya çıktı.

Haberler 30.08.2016 - 17:03 Son Güncelleme : 30.08.2016 - 17:05

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Başsavcı Vekili İsmail Uçarın koordinesinde, sürdürülen operasyonda, az sayıda polise gözaltı kararı emri verildi. Bunun üzerine görevlendirilen polis ekibinin araştırmasında Hüseyin çapkının, İzmirin çeşme İlçesi Sakız Koyundaki evinin adresi belirlendi. Bu bilgi üzerine, görevlendirilen polis ekibi İstanbuldan çeşmeye geldi. Sabah saat 05.30 sıralarında da operasyon yaptı. Evde ailesiyle birlikte bulunan Hüseyin çapkın, hakkındaki savcılık kararının kendisine açıklanmasından sonra gözaltına alındı. çapkının, daha sonra sabah saat 08.00de İstanbula götürüldüğü öğrenildi.

Bu arada Hüseyin çapkının, gözaltına alındığı Sakız Koyundaki villasını geçen yıl satın aldığı öğrenildi. Hüseyin çapkının yaz aylarında ailesiyle bu siteye gelip kaldığı komşularınca ifade edildi.

Bu arada site dışından görüntü alınmasına tepki gösteren site çalışanları, basın mensuplarıyla tartıştı.

Ana Sayfaya Git