İftar buluşması

Dicle Üniversitesi Dış İlişkiler Ofisi (Erasmus ve Mevlana Koordinatörlükleri) ev sahipliğinde uluslararası öğrencilere iftar programı düzenlendi. Programa Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Eyyüp Tanrıverdi, Prof. Dr. Tahsin Kılıçoğlu, Prof. Dr. Ali Kemal Kadiroğli, Genel Sekreter Dr. Kenan Yakupoğlu Dış İlişkiler Ofisi Başkanı Doç. Dr. Faruk Gökçe, personel ve öğrenciler katıldı.

Haberler 14.06.2018 - 09:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Program kapsamnda uluslararas örencilerle bir araya gelen Rektörümüz Prof. Dr. Talip GÜL, örencilerle sohbet etti, sorun ve önerilerini dinledi. D likiler Ofisi Bakan Gökçe, yürütülen uluslararas programlar, örenci istatistikleri, ikili ibirlikleri ve Ofis tarafndan yürütülen dier faaliyetler ile ilgili bilgilendirmede bulundu. D likiler Ofisinin uluslararaslama yolunda yürütmü olduu faaliyetlerin önemine deinen Gül, Ofis Bakan Gökçe ve Ofis personellerine teekkür etti.

ftar sonras örencilerimizin hazrlam olduklar hediyeler Rektör üle sunuldu. Hediyeler için teekkürlerini sunan GÜL ve heyet, baarl örencilere sertifikalarn takdim etti. Program, çekilen hatra fotoraflar ile son verildi.

Ana Sayfaya Git