Görüş Bildir

İftar buluşması

Dicle Üniversitesi Dış İlişkiler Ofisi (Erasmus ve Mevlana Koordinatörlükleri) ev sahipliğinde uluslararası öğrencilere iftar programı düzenlendi. Programa Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Eyyüp Tanrıverdi, Prof. Dr. Tahsin Kılıçoğlu, Prof. Dr. Ali Kemal Kadiroğli, Genel Sekreter Dr. Kenan Yakupoğlu Dış İlişkiler Ofisi Başkanı Doç. Dr. Faruk Gökçe, personel ve öğrenciler katıldı.

İftar buluşması

Program kapsamında uluslararası öğrencilerle bir araya gelen Rektörümüz Prof. Dr. Talip GÜL, öğrencilerle sohbet etti, sorun ve önerilerini dinledi. Dış İlişkiler Ofisi Başkanı Gökçe, yürütülen uluslararası programlar, öğrenci istatistikleri, ikili işbirlikleri ve Ofis tarafından yürütülen diğer faaliyetler ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Dış İlişkiler Ofisinin uluslararasılaşma yolunda yürütmüş olduğu faaliyetlerin önemine değinen Gül, Ofis Başkanı Gökçe ve Ofis personellerine teşekkür etti.

İftar sonrası öğrencilerimizin hazırlamış oldukları hediyeler Rektör ül'e sunuldu. Hediyeler için teşekkürlerini sunan GÜL ve heyet, başarılı öğrencilere sertifikalarını takdim etti. Program, çekilen hatıra fotoğrafları ile son verildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi