İnsani kermes!

Seyrantepe Talebe Yurtları Diyarbakır da öğrenim gören öğrencileri yararına Kermes düzenledi.

Haberler 21.04.2017 - 07:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Seyrantepe Talebe Yurtlar, Diyarbakrda her yl geleneksel hale getirdii Örenci yararna kermes etkinliini bu yl da gerçekletirdi.

Turgut Özal bulvarndaki Ekbay apartmann altnda düzenlenen kermese Balar ilçesinde Seyrantepe l Valisi Yardmcs Sercan Gökdemir, , Suffe Medresesi Yönetim Kurulu Bakan Molla Tayyip Elçi, Seyrantepe Talebe Yurdu yetkilileri, örenci ve aileler ile çok sayda vatanda katld.

KERMESE HALKTAN LG BÜYÜK

El emei göz nuru denilen bayanlarn el ilemeleri, havlular, baörtüler, danteller bata olmak üzere ev yapm boaça, börek, pasta, gözleme, aura, döner ve çiköfte, kurabiye ikram ve satlarnn yapld Kermesin aç konumasn l Vali yardmcs Sercan Gökdemir yapt

AçILI VAL YARDIMCISINDAN

Gökdemir unlar söyledi; Seyrantepe talebe yurtlarnn düzenlemi olduu kermese hep beraber katlm saladk. Öncelikle burada bulunmaktan bizlerde çok büyük mutluluk duyduk. Davet eden katk sunan emei geçen hocalarmza i adamlarmza örencilerimize hepsine teekkür ediyoruz. nallah hayrlara vesile olur diyelim hepiniz Allaha emanet olun

10 GÜN SÜREYLE AçIK OLACAK

Seyrantepe Talebe Yurdu Müdürü Mehmet ahin ise Bu kermesi Seyrantepe yurtlar adna tertip ediyoruz. Diyarbakr merkezde uan Seyrantepe yurtlar olarak Diyarbakr genelde uan 17 yurdumuz faaliyette, 1 inaatmz devam etmektedir. nallah ite bu hayrl kermesler bu hizmetlerin genilemesine bu hizmet halkalarna ayr halkalarn katlmas için daha çok neslin yetimesi için bu gayretler sarf ediliyor. Atalarmz der ki bir milletin slah kötülerin imhas ile deil nesli eitme terbiyesi ile mümkündür amacmz bu. Biz neslimize sahip çkarsak geleceimize sahip çkm oluruz, geçmiimizden ders alarak gelecee daha gür bir ekilde yetitirmeye çalacaz dedi.

Açl konumalarnn ardndan davetliler ve vatandalar kermes alann dolaarak, al-veri yapt. kramlar kabul ederek, ev hanmlarnda hazrlanan yiyecek ve içecekleri tattlar.

Ana Sayfaya Git