İstanbul'daki saldırılarda Şanlıurfalı 4 şehit

İSTANBUL Beşiktaş'ta düzenlenen önceki gece düzenlenen hain terör saldırılarında şehit olan polislerden 4'ünün Şanlıurfalı olduğu ortaya çıktı. Acı haberlerin verildiği aileler, yasa boğuldu.

Haberler 12.12.2016 - 08:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Beiktata, Vodafone Arena Stad yaknnda gerçekletirilen bombal saldrda ehit olan polisler arasnda bulunan Süleyman Sorkutun cenazesi, anlurfann Siverek lçesinde topraa verilirken, halen stanbulda cenaze ilemleri süren polislerden Enes çiçekin Suruç lçesi, 24 yandaki Mehmet Tan Bozova lçesi ve Halil Ustann ise Viranehir lçesi nüfuslarna kaytl olduklar örenildi.

Saldrda ehit olan polis memuru Enes çiçekin ac haberi, anlurfann merkez Eyyübiye Mahallesinde oturan ailesine polis yetkililerince verildi. Aile, gözyana bouldu. Polislerden Halil Ustann ahadet haberi ise stanbulda yaayan ailesine verildi.

BABA TA: VATAN SA OLSUN

Hain terör saldrsnda ehit olan polis memurlarndan Mehmet Tan ac haberi, Bozova lçesinde yaayan ailesini yasa bodu. 6 aylk polis olduu belirtilen polis memuru Mehmet Tan ac haberi, polis yetkilileri tarafndan ilçenin Gerdek Mahallesinde yaayan ailesine verildi. ehit haberi üzerine eve Türk bayra aslrken, ac haberi duyan mahalle sakinleri ise eve akn etti. Olunun ehit haberi üzerine yklan çiftçi baba Salih Ta, Vatan sa olsun diyerek ailesini teselli etmeye çalt. Anne mhan Ta ise gözyalarna boularak ehit olu için at yakt.

3ü kz, 7 çocuklu ailenin ortanca çocuu olan ehit polis Mehmet Ta ile Enes çiçekin yarn anlurfada, Halil Ustann cenazesinin ise stanbulda topraa verilecek.

Ana Sayfaya Git