Görüş Bildir

İstanbul'daki saldırılarda Şanlıurfalı 4 şehit

İSTANBUL Beşiktaş'ta düzenlenen önceki gece düzenlenen hain terör saldırılarında şehit olan polislerden 4'ünün Şanlıurfalı olduğu ortaya çıktı. Acı haberlerin verildiği aileler, yasa boğuldu.

İstanbul'daki saldırılarda Şanlıurfalı 4 şehit

Beşiktaş'ta, Vodafone Arena Stadı yakınında gerçekleştirilen bombalı saldırıda şehit olan polisler arasında bulunan Süleyman Sorkut'un cenazesi, Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde toprağa verilirken, halen İstanbul'da cenaze işlemleri süren polislerden Enes Çiçek'in Suruç İlçesi, 24 yaşındaki Mehmet Taş'ın Bozova İlçesi ve Halil Usta'nın ise Viranşehir İlçesi nüfuslarına kayıtlı oldukları öğrenildi.

Saldırıda şehit olan polis memuru Enes Çiçek'in acı haberi, Şanlıurfa'nın merkez Eyyübiye Mahallesi'nde oturan ailesine polis yetkililerince verildi. Aile, gözyaşına boğuldu. Polislerden Halil Usta'nın şahadet haberi ise İstanbul'da yaşayan ailesine verildi.

BABA TAŞ: VATAN SAĞ OLSUN

Hain terör saldırısında şehit olan polis memurlarından Mehmet Taş'ın acı haberi, Bozova İlçesi'nde yaşayan ailesini yasa boğdu. 6 aylık polis olduğu belirtilen polis memuru Mehmet Taş'ın acı haberi, polis yetkilileri tarafından ilçenin Gerdek Mahallesinde yaşayan ailesine verildi. Şehit haberi üzerine eve Türk bayrağı asılırken, acı haberi duyan mahalle sakinleri ise eve akın etti. Oğlunun şehit haberi üzerine yıkılan çiftçi baba Salih Taş, "Vatan sağ olsun" diyerek ailesini teselli etmeye çalıştı. Anne İmhan Taş ise gözyaşlarına boğularak şehit oğlu için ağıt yaktı.

3'ü kız, 7 çocuklu ailenin ortanca çocuğu olan şehit polis Mehmet Taş ile Enes Çiçek'in yarın Şanlıurfa'da, Halil Usta'nın cenazesinin ise İstanbul'da toprağa verilecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi