İşte böyle bulundu

Kocaköy'de uyuşturucu operasyonunda, 30 kilo esrar ele geçirilirken, bombalı araç için çalınan araç bulundu. Bir evin zeminindeki gizli bölmede adam öldürme suçundan kesinleşmiş cezası bulunan firari yakalandı.

Haberler 08.05.2017 - 08:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR l Jandarma Komutanlnca düzenlenen operasyonda, hakknda Kasten adam öldürme suçundan kesinlemi hapis cezas bulunan G.D., evindeki minderin altnda yaplm gizli bölmede yakaland. Diyarbakr Valilii, operasyonda bölücü terör örgütü mensuplarnca yamalanan ve bombal araç yapmnda kullanlaca deerlendirilen yabanc plakal bir aracn da ele geçirildiini açklad.

TE BÖYLE YAKALANDI

l Jandarma Komutanl tarafndan; Kocaköy ilçesine bal Gözeba Köyünde 5 Mays günü saat 06.00da narkoterör operasyonu kapsamnda 2 ayr ev ve eklentisinde arama yapld. Operasyon srasnda bir evde arama yapan jandarma ekipleri, evdeki minderin altnda gizli bir bölme tespit etti. Minderleri kaldran ekipler, yer altna kazlm 2x2 metre geniliinde ve 1.5 metre yüksekliinde gizli bir bölmeye ulat. Gizli bölmenin kapan açan jandarma ekipleri, hakknda Kasten adam öldürme suçundan kesinlemi hapis cezas bulunan G.D.yi, ruhsatsz av tüfei ile birlikte yakalad.

K AYRI EVE OPERASYON

Diyarbakr Valiliinden operasyon ile ilgili yaplan açklamada, ayn köyden A.G.nin evinin bahçesinde ekili 162 kök kenevir bitkisi tespit edildii belirtilerek öyle denildi:

Bölücü terör örgütü mensuplarnca yamalanmay müteakip,bombal araç yapmnda kullanlaca deerlendirilen yabanc plakal 1 araç bulunmutur. Öte yandan Gözeba mülki snrlar içerisinde Karyaka mevkiinde menfez altna gizlenmi halde jelikan bidon içerisinde 30 kilogram toz esrar maddesi ele geçirilmitir. Cumhuriyet Basavcl talimat ile ele geçirilen silah ve uyuturucu maddeye el konulmu olup, gözaltna alnan bir üpheli ahs hakknda adli ilemlere devam edilmektedir.

KAçAK SGARA ELE GEçRLD

Öte yandan, l Emniyet Müdürlüü Kaçakçlk ve Organize Suçlar ekipleri üphe üzerine merkez Balar ilçesi Kaml Bulvarnda uygulama noktasnda bir kamyonu durdurdu.

Polis ekiplerince dorsesinde gümrük mührü bulunan kamyonda yaplan aramada cam paletleri arasna konulmu 140 bin paket gümrük kaça sigara bulundu. Araç sürücüsü A.ç. gözaltna alnd.

Ana Sayfaya Git