İşten çıkarma olmadı

Geçtiğimiz günlerde yaşamına son veren İbrahim Layık’ın olaydan önce işten çıkarıldığı iddialarına ilişkin açıklama yapan İGA, böyle bir durumun söz konusu olmadığını ileri sürdü.

Haberler 22.06.2019 - 11:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stanbul 3üncü Havaliman itiraki GAya bal güvenlik görevlisi olarak çalrken, sosyal medya hesabndan Kürt olduumuzdan dolay hep dlandk belki bu yaptm eyle deiir. Ne mutlu Kürt ve Türküm diyebilene. Hakknz helal edin paylamnda bulunduktan sonra intihar ileri sürülen brahim Laykla ilgili GA yazl bir açklama yapt.

TEN çIKARMA YOK

Laykn iten çkarld iddiasnn kesinlikle aslsz olduu savunulan açklamada, Merhum, üzücü olaydan önce kendi isteiyle GA nsan Kaynaklar Müdürlüüne yazl bir dilekçe ile bavurarak, istifasn sunmutur. Kendisi kalmaya ikna edilmeye çallmasna ramen istifasna gerekçe olarak da ailevi nedenleri göstermitir. stifa dilekçesi halihazrda nsan Kaynaklar Genel Müdürlüümüzde bulunmaktadr denildi.

Açklamada, GA olarak merhum brahim Laykn ailesinin yannda olmak, derin aclarn paylamak adna her türlü giriimin gerçekletirildii, bu süreçte dayanaksz iddialarla konunun çarptlmaya çallmasndan büyük üzüntü duyulduu, merhuma bir kez daha Allahtan rahmet ve tüm sevenlerine ba sal dilendii belirtildi.

Ana Sayfaya Git